Scanitech i Grindsted trækker kunder fra hele Danmark

Otto Dagnæs-Hansen fra Scanitech, har siden 1987 hjulpet både store og små virksomheder. I dag strømmer kunder til fra hele landet for at få hjælp fra specialisterne i Grindsted.

34 års erfaring, fem ansatte og ekspertise inden for alt fra økonomistyring til CRM-værktøjer og servere. Det er nogle af de mange kompetencer, som Scanitech i Grindsted har i værktøjskassen, og måske er det jysk beskedenhed, at direktør Otto Dagnæs-Hansen selv kalder teamet på Kratbakken for ”rimelig erfarne” frem for specialister. For specialister er de.

– Vi er gode til problemløsninger, og vi kalder det for it-support og knowhow, fordi vi ved en hel masse om computere, servere, netværk og alt muligt andet. Og så skiller vi os ud ved, at vi er så brede, som vi er. Vi leverer selvfølgelig kun det til kunden, som kunden vil have, men vi leverer både økonomisystemer, computere og servere, og vi leverer hosting, mail og telefoni, fortæller Otto Dagnæs-Hansen, som i dag både har små og mellemstore virksomheder i folden.

Sammenhæng, service og stabilitet

En af de opgaver, som ScanITech løfter for mange kunder, er skift til nye økonomisystemer. Her har de fleste kunder et ønske om at få alle egenskaber fra det gamle system med over i det nye. Plus forbedringer og uden at det koster for meget.

– I dag kan mange systemer rigtig mange ting, eller også findes der ekstra moduler til det. Vi har det bedst med at sælge noget, hvor man ikke skal ud at investere i en hel masse ekstra moduler, så vi går også meget op i grundig rådgivning, forklarer Otto Dagnæs-Hansen og tilføjer, at en anden stor post i ScanITech er levering af telefoni.

– Alting hænger sammen i dag, og du kan styre din telefon fra din computer, du kan styre din omstilling fra din computer, og sidder du og snakker i Microsoft Teams, har du også telefonen inde over – hele pivtøjet ryger den vej igennem. Virksomheder i dag forventer og kræver et højt niveau af service og stabilitet på den front, og det hjælper vi også med, slutter ScanITech-direktøren.